פרמקסי: "הצוות מכיר את כל הלקוחות"
שנת הקמה: 1988.
האנשים שמאחורי העסק: זיו בנימיני, 60, רוקח.
על העסק: בית מרקחת קהילתי.
איך התחלנו: "סיימתי את לימודי הרוקחות בשנת 1983. עבדתי בבית המרקחת של שור טבצ'ניק עד שהם החליטו לפתוח סניף נוסף בחולון והפקידו אותו בידי".
מה למדנו מהקורונה: "הקורונה הפכה אותנו קצת לשוטרים כדי לשמור על הבטיחות של כל אחד ואחד מהמטופלים. בנוסף, נוצרה מודעות רבה גם מצד משרד הבריאות לצריכה של ויטמינים".
עוד משהו: "מעבר למקצועיות, הצוות מכיר את כל הלקוחות שלנו בשמות. יש לנו כרטיסי מועדון ייחודיים והוגנות במחירים".
כתובת: רבינוביץ 11, מרכז סאדאב, חולון, טלפון: 03-5523954, מייל: [email protected].
אטלנטיק מחשבים: "תמיד צריך לפתוח את הלב"
שנת הקמה: 1989.
האנשים שמאחורי העסק: הרצל פוריאן וצוות העובדים הנאמן – אבי דניאל, עופרה כהן אלטיף, ערן דבדבני ויאיר חנוך.
על העסק: מכירה, שירותי תיקונים, מתן שירות תומך וייעוץ ללקוחות פרטיים ועסקיים.
איך התחלנו: "עוד בתור תלמיד תיכון עבדתי בתחום המחשוב בחופשים וכשהשתחררתי מהצבא הצטרפתי לאחי שהיה אחד השותפים. התחלתי מלמטה עד שנכנסתי לבסוף כשותף בעסק. ב-2012 כשנותרתי מנכ"ל יחיד, הובלתי את החברה למתן שירות גם ללקוחות עסקיים".
מה למדנו מהקורונה: "למדתי דברים שחונכתי אליהם מגיל אפס: תמיד צריך להקשיב לאחר ולפתוח את הלב".
עוד משהו: "באטלנטיק דואגים לספק ללקוח את המוצר המתאים לו. אנחנו לא משווקים מוצרים שאינם מתאימים. מעבר לחנות יש לנו מעבדת שירות מקצועית ואנחנו מרכיבים מחשבים על פי דרישה וצרכי הלקוח הספציפי".
כתובת: כיכר ויצמן 15, חולון, טלפון: 03-6510022.
תבליני הגיסים: "למדנו בתקופת הקורונה שהשמיים הם הגבול"
שנת הקמה: 2010.
האנשים שמאחורי העסק: אלירן מרדכי, 34, ובועז ניסימוב, 33.
על העסק: חנות תבלינים שמתמחה בתערובות תבלינים ייחודיות וקליית פיצוחים.
איך התחלנו: "מגיל 16 הייתי הולך אחרי בית הספר לעבוד בשוק ולמכור פיצוחים ותבלינים. בגיל 25 החלטתי שאני רוצה להיות עצמאי ופתחתי עם גיסי חנות תבלינים. שקיימת כבר עשור וידינו נטויה".
מה למדנו מהקורונה: "הקורונה לימדה אותנו שאולי השמיים הם באמת הגבול".
עוד משהו: "יש לנו את המוצרים הטריים ביותר ואנחנו קולים את הפיצוחים בו במקום. משלוחים חינם".
כתובת: שנקר 63, חולון, טלפון: 03-5011519, משלוחים: 052-2551879.
תגובות