לכבוד שבוע הפיצה הבינלאומי שחל השבוע, מסעדת סילו בחולון מציעה תפריט מקורי עם מגוון פיצות מיוחדות שיחליף את התפריט הרגיל במסעדה, במשך כל השבוע עד יום ראשון הבא.
התפריט נבנה בניצוחו של שף המסעדה טל כהן ובהשראת פיצה מטר וכולל פיצות על פוקצ'ות בצורת מלבן, תוספות מיוחדות וסוגי גבינות. בין התוספות המיוחדות: רוטב רוזה, רוטב מעושן, שרימפס, צ'וריסוס ועוד.
בעלי מסעדת סילו ברנרדו בלחוביץ, לשעבר הבעלים של פיצה מטר, סיפר ל"השקמה חולון", על המסורת שהוא מקיים בכל שנה בחודש פברואר לציון יום הפיצה הבינלאומי. "ייסדתי את פיצה מטר עם שחרורי מהצבא לפני 23, ובשיא היה לנו 15 אחוז משוק הפיצות בישראל, עם 24 סניפים בכל רחבי הארץ. לפני כ-15 שנה נאלצתי לסגור את העסק בעקבות פשיטת רגל ופניתי לעיסוקים אחרים בתחום. כיום אני הבעלים של מסעדת סילו וכמחווה לפיצה מטר שהייתה אבן דרך עבורי, אנחנו מקיימים זו השנה השלישית, בכל פברואר את שבוע פיצה לפי מטר לרגל יום הפיצה הבינלאומי.
ברנרדו מוסיף כי "בכל שנה, לכבוד שבוע הפיצה, שף המסעדה טל כהן רוקח תפריט מטורף ומקורי של פיצות מיוחדות במינן ומגיש אותן לאורך לפי מטר רץ. בדיוק כמו הפיצות שהוגשו בפיצה מטר".
מה מיוחד בפיצות שתגישו השנה?
הכל. זה מתחיל בגבינות מיוחדות שמנות במקום רוטב עגבניות, בשר, דגים והפתעות ייחודיות".
יש סיכוי להכניס את המועדפות לתפריט הקבוע?
"כמובן שאנו תמיד פתוחים למשוב ולהצעות, ואם יהיה ביקוש לתוספות המיוחדות אז נחשוב לשלב אותן בתפריט קבוע".
תגובות