פסטיבל אוכל יתקיים במסגרת אירועי שנת ה-100 של עיתון "הארץ" ביום חמישי ושישי הבא, בתאריכים ה-19 וה-20 בספטמבר 2019 בנמל יפו וביפו העתיקה. בחמישי בשעות הערב ובשישי בשעות הבוקר עד כניסת השבת, האירוע יפנה לקהל של פודיז וחובבי אוכל.
שוק האוכל יתבסס על מיטב הגבנים, הייננים, האופים, המלקטים ויצרני המזון המובילים בישראל, שהופיעו לאורך השנים במדור "פינת אוכל", שמפרסמים אשת הקולינריה רונית ורד והצלם דן פרץ בעשור האחרון ב"מוסף הארץ". לצד השוק הייחודי, יתקיים אירוע תוכן, שיכלול הרצאות ודיונים בנושאי קולינריה עם מיטב השפים, וכן הופעות.
תחום הקולינריה מסוקר בעיתון "הארץ" מאז היווסדו לפני מאה שנים. בתחילה פורסם טור ביקורת המסעדות הראשון שכתב דוד בנדיקט, תחת שם העט "ר.איסטניס", לאחר מכן פורסמו טורי האוכל והיין של המבקר דניאל רוגוב; ועד הביקורות של שגיא כהן בימים אלה, אליו מצטרפים מדור מסעות האוכל של רונית ורד ודן פרץ, מדור אוכל הרחוב הפופולרי של ערן לאור ועוד.
הכניסה חופשית, פרטים נוספים.
רוצים לקבל את כל הדיווחים וכל החדשות בזמן אמת?
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של השקמה חולון כאן והיו הראשונים לדעת.
תגובות