מסעדת Le Bistro Bar שבמתחם עזריאלי בחולון מציגה תפריט חדש של מבחר מנות אחרונות מיוחדות וטעימות:
קראמבל תפוחים – פלחי תפוחים מקורמלים על מצע של בצק פריך של שקדים, במעטפת פירורי בצק "שטרויזל".
שוויצריה הקטנה – על תחתית של עוגיית מרנג שוקולד, קרם מסקרפונה שבתוכו שכבה קריספית של שוקולד מריר ומעליו נטיפי שוקולד לבן.
פאי פקאן – פקאנים מקורמלים בשילוב מייפל וסילאן, אפויים בתוך פאי בצק פריך וייחודי.
אצבע לוטוס – על מצע "באצ'ו" שוקולד קריספי (שוקולד נוגט, פיסטוקים, אגוזים) וקרם שוקולד בלגי בציפוי שכבת לוטוס.
מוס שוקולד וחמאת בוטנים – על תחתית עוגיית מרנג שוקולד, מוס שוקולד בלגי בשילוב עדין של קרמל חמאת בוטנים ובציפוי גנאש שוקולד חלב.
כדור ריבת חלב – על מצב של מרנג שוקולד ופקאנים, קרם ריבת חלב שבליבו טופי עטוף בקוקוס קלוי.
עוגת טופי חמה – שכבות של שוקולד פאדג', בצק אלפחורס וטופי במעטפת של גנאש שוקולד חם.
סופלה אלפרדו – פונדנט שוקולד חם עם טראפל שוקולד לבן בתוכו.
תגובות