הגורדוס
איפה: חולון
מה בתפריט: פנקייק אדום עם שוקולד לבן, נוטלה וקוקוס קלוי, וגם קצפת, גלידת קרם בורלה עם אמרנה ולבבות.
כמה יעלה: 69 שקל.
בלנה
איפה: חולון
מה בתפריט: תפריט ספיישלים חגיגי של השף ברק אלופר, לצד בקבוק יין ואווירה רומנטית משגעת.
כמה יעלה: 100-40 שקל.
סילו
איפה: חולון
מה בתפריט: מנות ספיישל שכוללות ניוקי שמנת-פסטו, ניוקי פירות ים ומילפיי זביון איטלקי, שיוגשו לצד מנות רגילות מהתפריט.
כמה יעלה: 120-40 שקל.
הסוהו
איפה: ראשון לציון
מה בתפריט: לתפריט הרגיל יתלוו מנות ספיישל כמו לבבות סושי – אינסייאוד פוטומאקי של אורז סלק במילוי דניס בטמפורה, סלק, אבוקדו, עירית בליווי קריספי סלק, וואסבי ורוטב סלק כמהין.
כמה יעלה: בהתאם להזמנה, אין מחיר מינימום.
ג'וז ודניאל
איפה: בני ציון
מה בתפריט: לפתיח, בחירה בין שתי מנות: מקרון סלק, או מוס גבינה כחולה לתחילת הארוחה. לעיקריות: פילה לבן עטוף בבייקון, חרדל אפרסקים או שוק אווז קונפי, פירה וקרמל תפוחי עץ. את הארוחה יחתום קינוח זוגי מפתיע וילווה לפי בחירה בקבוק מיני מואט או חצי יין אדום ריפסאו איטלקי או חצי שבלי לבן.
כמה יעלה: 495 שקל לזוג.
Ewa Safi
איפה: תל אביב
מה בתפריט: למנות ראשונות: סיגר בקר, שני סיגרים במילוי צלעות בקר ואסאדו בבישול איטי ובתיבול פיקנטי עם טחינה, סלסה חריפה וסלט זוקיני מלפפונים לימוני. למנות עיקריות – טאג'ן קוסקוס צמחוני עם קציצות ירק, קוסקוס עבודת יד עם ירקות שור, גרגירי חומוס עם קציצות ירק ועוד.
כמה יעלה: 380 שקל לזוג.
טייגר לילי
איפה: תל אביב
מה בתפריט: ארוחה זוגית הכוללת שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות, קינוח ושתי כוסות יין. במנות הראשונות, העיקריות והקינוחים יש בין השאר סאטה – שלושה שיפודי עוף ברוטב קארי תאילנדי, חלב קוקוס ובוטנים; יאם פאד תאי רום מיט – פירות ים (מולים, שרימפס, קלמרי) בווק עם אטריות אורז דקיקות, עלי פאקצ'וי ושאלוט ברוטב צדפות ושום; טוד מאן קונג – ארבע לביבות שרימפס תאילנדיות המוגשות לצד רוטב צ'ילי פלפלים אדומים; מגוון מנות הפאד תאי; פאת פת; גאנג קאי; גאנג מסמאן; ולקינוח, טפיוקה, בננה לוטי ועוד.
כמה יעלה: 320 שקל.
מינה טומיי
איפה: תל אביב
מה בתפריט: לצד התפריט הרגיל של המסעדה יהיה גם תפריט עם מבחר מנות ספיישל אינדונזיות מפתיעות שבהן באלי פאש פיש, לברק קצוץ, וינגרט צ'ילי ירוק, אבטיח, עשבים, צ'ילי לחם עדשים, רוטב דגים וליים, קלמארי קומי קומי, קלמרי מוקפץ בסמבל אולק, חמאת קוקוס, עשבים טריים ושאלוט קריספי ועוד.
כמה יעלה: בהתאם למחיר המנה, אין מינימום הזמנה.
כרמים
איפה: באר שבע
מה בתפריט: בחירה בין מנות ראשונות – קרפצ'ו פילה בקר ביישון מקומי עם שמן זית, מלח ים, ג'לי בלסמי ממודנה וקונפיטורה אגסים בליווי צנימי בריוש, וכן בחירה ממנות עיקריות שבהן שיפוד נתח קצבים ואננס טרי צלויים בגריל בליווי פטאטס בראווס וסרירצ'ה.
כמה יעלה: 199-39 שקל למנות הספיישל.
זויה
איפה: נתניה
מה בתפריט: ארוחה זוגית עשירה שכוללת, בין השאר, שישה סלטים לבחירה מתוך תפריט הסלטים, מנת "תאוות בשרים" זוגית שבה עארייס, פרגית עסיסית, צלעות טלה, קבב כבש ושיפוד פילה, שתי תוספות לבחירה מבין התוספות שבתפריט, בקבוק קאווה וקינוח זוגי לבחירה מתפריט הקינוחים.
כמה יעלה: 250 שקל לזוג.
תגובות