יום שני האחרון, השף אבי ביטון מגיח לחולון לצילומי התוכנית שלו שנקראת "אבי מפרגן", שבה תוכלו לצפות באתר וואלה. לכבוד הצילומים השף המסוקס שם פעמיו לעבר הסילו (אלא מה וכמובן גם), שם הוא למד ושדרג את מנת הארציני לעיניי המצלמות, ומשם המשיך לעבר ה"גורדוס" שם הוא למד לעשות בורגר בתוך פנקייק ומילקשייק מושחת כמיטב המסורת הגורדוסית.
אבי ביטון, סכם מילקשייק
"זה חלק מצילומי תכנית חדשה שלי ואני נהנה לפרגן".
אז של מי המתכון
"של המסעדה, אני מקבל השראה ובונה את המתכון שלי".
אבי, למה דווקא סילו?
"וואלה אחי, אין לי מושג, שלחו אותי, תשאל את העורך של התכנית".
לפחות טעמת משהו?
"אחי אני לא עונה על שאלות, דבר עם היחסי ציבור, אין לי ממש מושג".
תגובות