פאזל בורגר: "מנת הדגל: שניצל חלה"
שנת הקמה: 2016.
האנשים שמאחורי העסק: מאור משה, 29.
על העסק: "המבורגרייה שמכינה במקום המבורגרים מושחתים עם ביצת עין, רצועות טלה, אנטריקוט, פטריות וגוואקמולי. בנוסף אפשר להזמין אצלנו שניצלים, פרגיות וחזה עוף".
איך התחלנו: "ההמבורגרייה הייתה שייכת לשותף שלי בעסק אחר והחלטתי להיכנס גם לעסק הזה כי ראיתי המון פוטנציאל במתחם מכיוון שהוא מלא במשרדים ועובדי הייטק".
מה הקורונה לימדה אותנו: "שתחום המסעדנות והברים הוא מאוד דינאמי. כל יום אפשר לקום למציאות חדשה ואנחנו תלויים בלקוחות ובמה שקורה במדינה ולא פשוט לנהל ככה צוות. מכיוון שהרבה אנשים עברו לעבוד מהבית החלטנו לעבוד על קהלים נוספים. אנחנו עושים הרבה משלוחים, פתחנו עד שעות מאוחרות והתחלנו לעשות אירועי ימי הולדת קטנים עד 20 איש".
עוד משהו: "מנת הדגל שלנו היא שניצל חלה. אנו דוחסים בחלה שניצלים וממלאים אותה במטבוחה, חצילים וסלטים. יש לנו גם ארוחות ילדים במחירים מושחתים".
כתובת: הרוקמים 26, חולון.
טלפון: 03-6568766.
לכניסה לאתר לחצו כאן
מספרת אמיר בקשי: "מספרה אורבנית מובילת טרנדים"
שנת הקמה: 1999.
האנשים שמאחורי העסק: אמיר בקשי, 45, חולון.
על העסק: "מספרה אורבנית מובילת טרנדים בארץ ובעולם. מומחים בצביעות שיער מיוחדות. בנוסף, קיימת ברבריה לגברים במקום".
איך התחלנו: "אני דור שלישי של מעצבי שיער, זה תמיד היה חלק מהעולם שלי. כשהייתי ילד ראיתי את אימא וסבתא שלי מספרות, עד שיום אחד לקחתי גם אני את המספריים והתחלתי לעבוד".
מה הקורונה לימדה אותנו: "שום דבר לא בטוח. צריך לחיות את הרגע וליהנות ממנו כי אי אפשר לדעת מה מצפה לנו מחר".
עוד משהו: "העסק שלנו מעניק תספורת מותאמת אישית לכל הגילים ולטרנדים העכשוויים. כל אחד ואחת מקבלים שירות חם, משפחתי ואוהב".
כתובת: סוקולוב 88, חולון.
טלפון: 03-5055656.
רוצים להכיר את כל העסקים שעושים את חולון? לחצו כאן
תגובות