פיצה משולשים: "מקרינים משחקים על מסכי ענק"
שנת הקמה: 2009.
האנשים שמאחורי העסק: אלעד הירשפלד, 31, מישל ניסימוב, 27.
על העסק: "פיצרייה שכונתית שמתמחה בכל מה שקשור בפיצות, מלוואחים, טוסטים, פסטות וסלטים. אנחנו טוחנים את הגבינה במקום, ועובדים עם תנור אבן שהופך את הבצק לקריספי וטעים במיוחד".
איך התחלנו: התחלתי בזמן הצבא כשליח בפיצרייה, ועם הזמן הפכתי להיות מנהל בעסק. בהמשך נכנסתי שותף עם מי שהיה הבוס שלי, ובסוף לקחתי את האחריות על העסק".
מה הקורונה לימדה אותנו: "שאנחנו בעצם כלום ובורא עולם גדול. תמיד עבדנו יותר בישיבה ופחות במשלוח. בתקופת הסגר נאלצנו להוציא עובדים לחל"ת ועבדנו בעצמנו כדי להצליח לשלם לספקים. בעקבות הקורונה התחלנו לשים דגש על משלוחים ועל אונליין".
עוד משהו: מקרינים בכל ערב משחקים על מסכי ענק.
כתובת: קרן היסוד 1, חולון.
טלפון: 03-5500155 .
לאתר לחצו כאן.
מסעדת סילו: "קולינריה איכותית כאן בעיר"
שנת הקמה: 2015
האנשים שמאחורי העסק: ברנרדו בלחוביץ', בן חסדאי.
על העסק: "מסעדה מדיאיטלקית המשקיפה על האגם המלאכותי הקסום בפארק פרס. למסעדה תפריט איטלקי שובב שמגיש השף טל כהן היישר מטאבון העצים שהובא במיוחד מפירנצה, איטליה".
איך התחלנו: החלום היה לפתוח מסעדת שף איטלקית איכותית בחולון. קולינריה איכותית בלי צורך לנסוע לתל אביב".
מה הקורונה לימדה אותנו: "הקורונה לימדה אותנו להיות יצירתיים – ניתן לעיין בתפריט המסעדה היישר מהסולולרי, ובופה הבוקר המפורסם שלנו מוגש היישר לשולחן כדי לשמור על בריאות לקוחותינו".
עוד משהו: "במסעדה קיימת מרפסת רחבה בה ניתן ליהנות מאוכל טוב ויין מתחת לכיפת השמיים עם נוף קסום. בסופי שבוע ניתן ליהנות מבראנץ בוקר עשיר ומפנק עד השעה 12 בצהריים ובימי שני בערב יש די ג'יי".
כתובת: שדרות ירושלים 210, פארק פרס חולון.
טלפון: 03-5733315
לכניסה לאתר לחצו כאן
תגובות